Actueel:

Vergadering Algemeen Bestuur Novatec
Op donderdag 13 december a.s. komt het Algemeen Bestuur van Novatec in vergadering bijeen. De vergadering is van 09.00-10.00 uur en vindt plaats in de vergaderzaal van Novatec, Feithsweg 4 te Tolbert. De vergaderingen zijn openbaar. Lees verder

Openingstijden tussen Kerst en Oud en Nieuw
Novatec is gesloten van 24 december 2018 t/m 1 januari 2019.

Symposium ‘De waarde van Novatec’
Op 29 oktober 2018 vond het symposium ‘De waarde van Novatec’ plaats over de taak en rol van Novatec nu en in de toekomst.

Aan het begin van het symposium werd de film van NovaWork ‘Werken naar vermogen’ vertoond. Aansluitend hield Jan-Jaap de Haan, directeur van Cedris, landelijke vereniging voor sociale werkgelegenheid en re-integratie, een inleiding over de waarde en de betekenis van werk voor de doelgroepmedewerkers. Na het vertonen van de film over Novatec waarin te zien was hoe Novatec zich heeft ontwikkeld van een klassiek werkvoorzieningsschap naar een breed sociaal werkbedrijf in de regio Westerkwartier en Noordenveld, ging dagvoorzitter Hester Macrander daarover in gesprek met een forum, bestaande uit Jan-Jaap de Haan, Bert Nederveen (voorzitter van het bestuur van Novatec), André Kurvers (voorzitter van de WSW Adviesraad Novatec) en Heimen van Diest (eigenaar van de Sylvaphane Groep).

Het symposium  werd afgesloten met een ‘feestrede’ door Job Cohen, de voorzitter van onze koepelorganisatie Cedris.

Over Novatec:
Novatec biedt rechtstreeks of via bedrijven en overheid, werkgelegenheid aan circa 500 medewerkers met een indicatie volgens de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Bij Novatec kunnen mensen in een aangepaste omgeving werken (Beschut Werkbedrijf) of ze kunnen via het re-integratie- en detacheringsbedrijf (NovaWork) aan de slag in het reguliere bedrijfsleven. Lees verder

Verkoop aan particulieren:
Door ons Beschut Werkbedrijf wordt ook aan particulieren geleverd. U kunt daarvoor terecht bij ons kringloopcentrum aan de Oldebertweg 60 in Tolbert en bij de kwekerij aan de Oosterheerdtstraat 7a in Leek (Landgoed Nienoord).