Heropening Kringloopcentrum met ingang van 11 mei 2020
Het Kringloopcentrum is 7 weken gesloten geweest. De heropening is op maandag 11 mei. De winkel is dan weer open voor het publiek. Inmiddels hebben we in ons Kringloopcentrum een groot aantal maatregelen getroffen om inderdaad weer open te kunnen gaan. Er is éénrichtingsverkeer ingesteld in de winkel, er zijn gedesinfecteerde mandjes beschikbaar (verplicht om te gebruiken), winkelend publiek wordt beperkt toegelaten als het er druk dreigt te worden, er is plexiglas bij de kassabalie geplaatst, enzovoort, enzovoort.
Ook het ophalen van goederen bij mensen thuis is weer mogelijk en er kunnen goederen ingebracht worden bij het magazijn van het Kringloopcentrum. Om dit contact tussen medewerkers en publiek eveneens goed te laten verlopen worden daarbij de volgende spelregels in acht genomen:

In het algemeen wordt contact tussen publiek en medewerkers voorkomen, wordt de 1,5 metermaatregel strikt gevolgd, evenals de hygiënemaatregelen.
Novatec heeft het vertrouwen dat met al deze maatregelen de winkel weer veilig toegankelijk is en heet het publiek weer van harte welkom!


Maatregelen coronavirus bij Novatec
Op 15 maart jl. heeft het kabinet op basis van adviezen van het RIVM nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van het coronavirus. Novatec volgt de richtlijnen die zijn afgegeven en neemt een aantal extra maatregelen. In verschillende nieuwsbrieven wordt ons personeel geïnformeerd: