Maatregelen coronavirus bij Novatec
Sinds medio maart 2020 heeft het kabinet op basis van adviezen van het RIVM diverse maatregelen genomen ter bestrijding van het coronavirus. Om medewerkers een veilige werkomgeving te kunnen bieden volgt Novatec de richtlijnen die zijn afgegeven en past de maatregelen hier steeds op aan. In nieuwsbrieven aan het personeel wordt uitgelegd welke maatregelen dat zijn en wat dit betekent voor het functioneren voor onze organisatie.


Maatregelen Kringloopcentrum i.v.m. coronavirus
In ons Kringloopcentrum hebben we een groot aantal maatregelen getroffen om besmettingen met het coronavirus te voorkomen. Er is éénrichtingsverkeer ingesteld in de winkel, er zijn gedesinfecteerde mandjes beschikbaar (verplicht om te gebruiken), winkelend publiek wordt beperkt toegelaten als het er druk dreigt te worden, er is plexiglas bij de kassabalie geplaatst, enzovoort, enzovoort.

Ook t.a.v. het ophalen van goederen bij mensen thuis en het inbrengen van goederen bij het magazijn van het Kringloopwinkel zijn maatregelen genomen om het contact met het publiek goed te laten verlopen. Daarbij worden de volgende spelregels in acht genomen:

In het algemeen wordt contact tussen publiek en medewerkers voorkomen, wordt de 1,5 metermaatregel strikt gevolgd, evenals de hygiënemaatregelen. Novatec heeft het vertrouwen dat met al deze maatregelen de winkel veilig toegankelijk is en heet het publiek van harte welkom!