Catering is een werksoort die in elke organisatie en onderneming voor komt. Novatec koos er lang geleden voor om dit type werk in eigen beheer uit te voeren en niet uit te besteden aan een cateringbedrijf.

In eerste instantie deed Novatec dat omdat het zinvol werk bood aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Later bleek, dat catering een werksoort bij uitstek is om medewerkers in-, door- en uit te laten stromen, te ontwikkelen en van diploma’s en vaardigheden te voorzien op hun weg naar een functie buiten het Beschut bedrijf.

Medewerker aan het werk in de Catering

Datzelfde geldt voor schoonmaak. Medewerkers van het Beschut bedrijf van Novatec houden de werkruimten (kantoren en productieruimten) schoon en verzorgd en leren tegelijkertijd het vak. Want ook schoonmaken is een vak. De meeste van de medewerkers volgen of volgden een schoonmaakopleiding op AKA-niveau.

Het Beschut bedrijf van Novatec beschouwt catering en schoonmaak als nagenoeg ideale werksoorten voor mensen met een arbeidsbeperking die weinig tot geen kans hebben op de reguliere arbeidsmarkt.

Contact

Adres: Feithsweg 4, 9356 AS Tolbert

  • Contactpersoon: Miranda Dijkman (werkcoach)
  • Telefoonnummer: 06 14 33 19 75

Algemeen telefoonnummer: 0594 28 37 00