Belangrijk bericht voor bezoekersGesloten vanaf 12:00 op donderdag 21 september

Vanwege ons personeelsfeest zijn de hoofdvestiging van Novatec, de Kwekerij en de Kringloop op donderdag 21 september vanaf 12.00 uur gesloten.

Ik wil werk uitbesteden

Ik wil werk uitbesteden

Het beschutte bedrijf van Novatec heeft 6 verschillende bedrijven: Inpak, Food, Catering/Schoonmaak, Spuiterij, Kringloop en Kwekerij. Hieronder leest u welke werkzaamheden onze medewerkers voor u kunnen uitvoeren.

Onze praktijk

 • 'Je doet het zelf, maar niet alleen!'

  Bij Novatec ben je aan het werk en werk je aan je ontwikkeling. Dat doe je zelf, maar niet alleen.

 • 'Ik ontdekte dat ik meer kan dan ik dacht'

  Sommige taakinstructeurs van Novatec volgden een opleiding bij een extern bedrijf. Carola Siegers en Corine Norg doen het via een intern ontwikkeltraject bij de afdelingen Inpak I en II. Het is de eerste keer dat Novatec dit zo doet.

 • 'Ik houd van variatie'

  Sietse Woudstra werkte bij de ‘groenploeg’ van de gemeente Westerkwartier. Omdat het niet lukte om de begeleiding goed te regelen is hij aan de slag gegaan bij de Kwekerij van Novatec.

 • 'Ik wil me graag ontwikkelen'

  Wieke Scholtens werkt ruim drie jaar als schoonmaker bij De Zijlen. Ze is blij dat ze een baan heeft, maar wil dit werk niet doen tot aan haar pensioen. “Ik wil me graag ontwikkelen.”

 • 'Ook schoonmaken moet je leren'

  Een aantal medewerkers van de afdeling Schoonmaak en Catering van Novatec deed mee aan de basistraining Microvezel. Ze sloten de training af met een examen bij Novatec en zijn allemaal geslaagd!

 • 'Ik ben nog lang niet uitgeleerd'

  Roelof Hartholt is sinds oktober 2021 met veel plezier aan de slag bij VDH Products BV in Roden. Hij weet veel van metaal en elektrotechniek maar is nog lang niet uitgeleerd.