Ik wil werk uitbesteden

Ik wil werk uitbesteden

Inpakafdeling: Monteren en inpakken van halffabricaten. Foodafdeling: Afwegen en inpakken van voedsel onder HACCP- en SKAL-omstandigheden. Spuiterij: Poedercoaten, natlakken, zandstralen van grote en kleine series onderdelen. Kwekerij: Gespecialiseerd in heesters en vaste planten. Ook verkoop van allerlei soorten seizoensplanten.

Spuiterij
Overlay versie 6

Onze praktijk

 • ‘Elke dag is weer anders’

  "Werken bij Novatec zag ik eerst alleen als geld verdienen. Nu zie ik het ook als een bezigheid waar ik heel blij van word. Daarnaast heb ik bij Novatec ook mijn vrienden leren kennen".

  Vincent met paard
 • ‘Novatec betekent een veilig onderkomen’

  "Ik weet dat Novatec het enige bedrijf is waar ik mezelf staande kan houden. In een regulier bedrijf werk ik mezelf over de kop. Novatec betekent voor mij een veilig onderkomen".

  Geert Berghuis
 • ‘Ik heb het eindelijk goed voor elkaar’

  "Novatec betekent voor mij dat ik zelf mijn brood kan verdienen. Het is goed dat er sociale werkbedrijven bestaan. Ze houden rekening met je beperking, je voelt je wel wat beschermd".

  Hiltje Koster- de Jong
 • 'Novatec geeft me vrijheid!'

  "Voor mij betekent Novatec ook vrijheid, onder de mensen zijn. Hier heb ik een vriendengroep opgebouwd. Als ik mijn verjaardag vier, dan zijn ze er allemaal.”

  Wietze en Bouke
 • Aan het werk bij Bies

  Meine Geert Alserda is gedetacheerd bij Bies in Marum. Bies is de grootste toeleverancier van draai- en freeswerk in Noord-Nederland.

  Meine Geert Alserda bij Bies