Beschut bedrijf

Actueel:

Beschut bedrijf van Novatec weer volledig open
In verband met coronabesmettingen in ons beschutte bedrijf aan de Feithsweg 4 in Tolbert was de vestiging aan de Feithsweg vanaf 17 december jl. gesloten. Sinds 11 januari 2021 is het bedrijf weer volledig open. Over de heropening van het bedrijf is nauw contact geweest met de GGD Groningen.

Sinds dinsdag 15 december 2020 is de kringloopwinkel aan de Oldebertweg in Tolbert al gesloten naar aanleiding van de verscherpte lockdown.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de bij u bekende contactpersonen.


Het Beschut bedrijf van Novatec biedt medewerkers met een arbeidsbeperking een aangepaste werk- en leeromgeving waar zij het beste uit zichzelf kunnen halen en hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten. Werken naar vermogen, leren en ontwikkelen staan centraal. De medewerkers in het Beschut bedrijf zijn goed in repeterende werkzaamheden in kleinere series die een hoge mate van nauwkeurig werken vereisen. Onze opdrachtgevers kunnen daardoor profiteren van snelle levertijden, hoge kwaliteit en scherpe prijzen.

Het Beschut bedrijf richt zich op kansen en mogelijkheden. Deze positieve benadering hanteert het Beschut bedrijf ook in de relatie met opdrachtgevers en leveranciers. Opdrachten benaderen we als kansen en we staan open voor nieuwe samenwerkingsvormen, vooral als die bijdragen aan onze grootste ambitie: zinvol werk genereren binnen een bedrijfsmatige omgeving voor mensen die weinig kansen hebben op de reguliere arbeidsmarkt. Dat is een vak apart en daar zijn wij goed in!

De medewerkers

Het Beschut bedrijf biedt werk aan mensen die niet (of soms nog niet) op een werkplek buiten Novatec aan de slag kunnen. Deze medewerkers zijn prima in staat om onder begeleiding eenvoudige, repeterende werkzaamheden te verrichten die concentratie en nauwkeurigheid vereisen: twee sterke kanten van onze medewerkers!

Het Beschut bedrijf biedt werk aan mensen uit verschillende groepen:

Indien u wilt weten of Novatec iets voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met:

De afdelingen

Tevens is het Beschut bedrijf een erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk